Facebook Pixel

Undecylenic Acid (Formula SF722)

Undekansyra, en naturlig fettsyra, är ett av de mest potenta anti-Candida ämnen som finns.

 • 6 gånger så effektiv än kaprylsyra mot Candida
 • Bidrar till en hälsosam tarmflora
 • Bidrar till en bra underlivsflora
 • Extremt ren formula fri från kontaminanter
Special Price €45.99
Regular Price €55.99
Cost per day:
0,92
  • Premium supplements
  • Secure & worry-free shopping
  • In stock
  Size
  250 capsules
  List price
  55.99
  Brand
  Servings
  50
  SKU
  SF722
  EAN
  693749722014

Undecylenic Acid (Formula SF722)

Formula SF722 innehåller Undekansyra (även kallad  undecylensyra). Det är en naturlig fettsyra som finns i mat och kroppen. Den är 6 gånger så effektiv som kaprylsyra att motverka Candida. SF722 bidrar till en god tarmflora fri från svamp som ex. Candida. Den bidrar även till att bibehålla en god vaginal flora fri från svamp. 

En välfungerande och hälsosam tarmflora är vital för att kunna ta upp och tillgodogöra sig näringsämnen och göra sig av med restprodukter. Felaktiga kostvanor, antibiotika, kortison och stress kan påverka tarmfloran negativt så att Candida förökar sig och sprider sig. Det kan ge upphov till flera diffusa hälsobesvär. Vissa fettsyror fungerar i tarmarna genom att motverka spridning av svamp, Candida. Dessa är exempelvis laurinsyra, kaprylsyra och undekansyra (undecylensyra). Undekansyra som är en är den mest effektiva svampmotverkande fettsyran vi känner till. Det här är en av Thornes genom tiderna bäst säljande produkt i över 20 år.

Vi har inte träffat på bättre candida-preparat och i kombination med flora-produkterna samt ändrade kostvanor (reducering av socker, snabba kolhydrater och skräpmat bland annat) är du på god väg att behandla din Candidainfektion.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
10-Undecylensyra (från ricinolja) 250 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

10-Undecylensyra, extra jungfruolivolja, gelatinkapsel (nötkreatur), renat vatten, vegetabilisk glycerol.

Dosering

5 kapslar 2–3 gånger per dag. Tas på tom mage tillsammans med ett glas vatten. Dagsdosen under innehållsförteckningen är baserad på 5 kapslar per dag. 

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare före användning av denna produkt. Tillverkad i USA. 

Hjälp, jag har svamp i underlivet efter en antibiotikakur. Vad ska jag göra? 

Vi rekommenderar att du behandlar din svamp genom att angripa problemet på flera sätt:

Ändra din kost och utesluta allt socker och allt som innehåller socker, vinäger, uteslut sädesslag (bröd, pasta osv), chips och annan skräpmat bland annat. Ät tillskott av Extra virgin kokosolja som innehåller anticandida fettsyran Laurinsyra, ta Formula SF722 och tillskott av Probiotika (tarmbakterier) som INTE innehåller prebiotika (inulin, FOS osv). Var beredd på att du kan behöva flera månader för att komma tillrätta med dina Candidabesvär. Det kan även bli värre på höst och vår när den fuktiga luften innehåller svampsporer. 

Jag har hört att MSM är bra mot Candida?

Det finns många som hävdar att MSM är bra mot Candida. Dr John Jefferies från USA, expert på Candida använder MSM som ett av hans främsta medel mot Candida.

Jag äter linfröolja, är det OK om jag har Candida?

För det första är linfröolja inte en god källa till omega-3. Linfröolja innehåller alfa-linolensyra (ALA) som måste omvandlas till Eikosapentaensyra (EPA) och Dokosahexaensyra (DHA) vilka är de former av omega-3 som kroppen kan använda. Omega-3 fettsyra är en essentiell fettsyra. Essentiella fettsyror är fettsyror som kroppen inte själv kan tillverka utan som måste erhållas via kosten eller via tillskott. Omvandlingsgraden från ALA till EPA och DHA är 1-5% vilket innebär att du måste få i dig ormiliga mängder för att erhålla adekvata nivåer av omega-3. Det är bäst att få i sig EPA och DHA direkt via exempelvis fet fisk eller fiskoljor och inte gå omvägen via ALA som finns i linfröolja. Candida behöver vissa fleromättade fettsyror för att föröka sig. Näringsfysiolog Byron J Richards i USA har mängder av patientfall av personer som Candida blir sämre av linfröolja bland annat med värk i leder. Vi rekommenderar endast fiskolja för att få omega-3 och har man candida är det extra viktigt att inte överdosera fiskolja. 

Fördjupning & forskning


Unducylensura förhindrar morfogenes hos Candida Albicans

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10991877

Write Your Own Review
You're reviewing:Undecylenic Acid (Formula SF722)
Related Products
 1. Flora Plus+
  Special Price €51.99
  Regular Price €54.99
 2. Molybdenum Glycinate – molybden från Thorne
  Special Price €12.49 Regular Price €14.99
 3. MSM – organiskt svavel
  Special Price €34.99 Regular Price €36.99
 4. Olivbladsextrakt från Thorne. Absolut högsta kvalitet av olivbladsextrakt!
  Special Price €29.99
  Regular Price €36.99